Vanvremenski komadi na 14. Magic Night-u: Pronađite inspiraciju za najluđu noć

Izvor: B92, 24.Dec.2018, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vanvremenski komadi na 14. Magic Night-u: Pronađite inspiraciju za najluđu noć

Četrnaesti Magic Night održan je ovog vikenda u velelepnom hotelu Zepter, u jednom od najvećih i najimpozatnijih u Vrnjačkoj banji.

Bogatim modnim programom sastavljenim od četiri revije domaćih dizajnera prisutnima je bila ponuđena inspracija kako da se obuku i stilizuju za najluđu noć.

Manifestaciju je otvorila revija mlade dizajnerke Dijane Jovičić koja je vanvremenskim komadima i dobro odabranom muzikom predstavila svoju kolekciju pod nazivom "Skin". >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Modna kuća Allegra i kreatorka Tanja Šepić predstavili su kolekciju koja je nosiva kako u poslovnim, tako i u svečanim prilikama.

Ono što je bilo interesantno jeste da su modeli kao modne aksesoare nosili upravo Tesla Light Wear naočare kompanije Zepter. Ove naočare su veoma korisne jer štite oči od stresa i visokoenergetskih zračenja. Mogu da se nose u svim vremenskim uslovima, danju i noću, u toku vožnje ili korišćenja kompjutera.

Modna kuća Balextra sa svojim minimalističkim stilom, elegantnim i sofisticiranim detaljima brine da sve dame zablistaju svakoga dana u najlepšem svetlu. Moda, kvalitet i stil je svakodnevni zadatak uspešnog i kreativnog Balextra tima.

Kao šlag na tortu revija Bate Spasojevića zatvorila je ovogodišnji Magic Night u Vrnjačkoj banji sa velikim stilom. Hero Icons 2 kolekcija, koja je napravila veliki "bum" u javnosti inspirisana je jakim ličnostima iz okruženja, ili osobama herojima i ikonama iz nekog drugog perioda ili epohe. Ljudima koji su načinom svog života i vizuelnim identitetom ostavili trag i obeležili jedno vreme u kome su živeli i stvarali.

Pored zvaničnog programa učesnici Magic Night-a imali su priliku da posete znamenitosti Vrnjačke banje kao i vinariju Grabak gde ih je dočekala prijatna atmosfera, vino i muzika.

Na ovom putovanju u carima Vrnjačke Banje uživali su Aleksandar i Jelena Gajsek, Aleksandar Gajović sa suprugom Tanjom, Vesna Jugović i drugi….a Magičnu noć kao voditeljski par začinile su Ivana Stanković i Ivon Jafali. Po završetku modnih revija usledila je Magic Night žurka gde su se učesnici, novinari i zvanice zabavljali uz živu muziku do kasno u noć. Još jedno nezaboravno magično putovanje ostaje kao trajna uspomena.
Pogledaj vesti o: Vrnjačka Banja

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.