Užas u Vrnjačkoj Banji: Mladić (21) se sumnjiči za silovanje osamnaestogodišnjakinje!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Sep.2018, 01:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Užas u Vrnjačkoj Banji: Mladić (21) se sumnjiči za silovanje osamnaestogodišnjakinje!

Okrivljeni se nalazi u pritvoru

M.D. (21) iz Trstenika uhapšen je zbog sumnje da je silovao osamnaestogodišnju devojku.

Pročitajte i:

Kako je saopšteno iz MUP-a, on se tereti da je 25. avgusta ove godine, u jutarnjim satima, u Vrnjačkoj Banji napastvovao devojku (18). Prema navodima, mladić je na devojku nasrnuo u podrumu jedne stambene zgrade i silovao je.

Za M. D. je potragu raspisao Viši sud u Kraljevu. Njemu je nakon hapšenja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << određen pritvor do 30 dana.

On je uhapšen u sklopu velike akcije hapšenja koja se proteklih dana dešavala širom Srbije i tokom koje je uhapšeno više od 40 osoba.

Osumnjičeni se terete da su počinili krivična dela, nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, krađa, razbojništvo, otmica, teške telesne povrede, polno uznemiravanje.
Pogledaj vesti o: Vrnjačka Banja

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.