STRAHOVIT SUDAR KOD VRNJAČKE BANJE Žena poginula na licu mesta, dve osobe povređene

Izvor: Press, 23.Jan.2019, 14:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRAHOVIT SUDAR KOD VRNJAČKE BANJE Žena poginula na licu mesta, dve osobe povređene

U stravičnom udesu, koji se dogodio jutros na putu Kraljevo-Vrnjačka Banja, poginula je žena sa teritorije Kraljeva, dok su dve osobe povređene. Nesreća se dogodila oko 7.50 sati u mestu Vraneši, a u udesu su učestvovali teretno i dva putnička vozila.
Foto:Blic
Udes se dogodio kada su se, najverovatnije zbog klizavog kolovoza, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << ali i magle, kako se pretpostavlja, najpre direktno sudarili „jugo“ kraljevačkih tablica koji se kretao ka Kruševcu i šleper čačanske registracije koji je dolazio iz suprotnog pravca, dok je „fijat panda“ vrnjačke registracije, koja se kretala prema Kraljevu, udarila u šleper.
Foto: N. Božović / RAS Srbija
Žena je poginula na licu mesta

Od zadobijenih povreda na mestu je preminula žena koja se nalazila  na mestu suvozača u "jugu", dok je žena (30) koja je upravljala ovim automobilom zadobila teške povrede, a povređena je i jedna osoba iz "pande".
Foto: N. Božović / RAS Srbija
Zbog udesa saobraćaj je na ovoj deonici puta bio u višesatnom prekidu pa su se iz oba pravca formirale kolone vozila.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.