PROLAZNICI U ŠOKU GLEDALI UBISTVO Krvav muškarac sa terase molio za pomoć, sin nastavio da ga ubada pred svima jer mu nije dao da živi svoj život

Izvor: Blic, 28.Avg.2017, 19:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROLAZNICI U ŠOKU GLEDALI UBISTVO Krvav muškarac sa terase molio za pomoć, sin nastavio da ga ubada pred svima jer mu "nije dao da živi svoj život"

Ivan Grujić (27), koji je na terasi stana u Vrnjačkoj Banji nožem ubio svog oca Sašu (52), naočigled svoje majke, gostiju kafića ispod njihovog stana i prolaznika, tokom saslušanja u policiji rekao je da mu "otac nije dao da živi svoj život", saznaje "Blic".

Kako saznajemo, on je na saslušanju rekao samo da mu je otac "stalno prebacivao i dobacivao" i da je "uvek bio nezadovoljan".

Ivan je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << svog oca Sašu ubio u subotu, na balkonu stana, posle žestoke svađe.

- Sve se izdešavalo za dva minuta na balkonu. Vriska majke, koja pokušava da spreči sina, jauci čoveka koji zapomaže da mu neko pomogne i njegove reči koje neću zaboraviti nikada: "Pomozite mi ljudi, ubi me!" Dva minuta i kraj! Strašna tragedija - ispričao je za "Blic" jedan od očevidaca monstruoznog ubistva.

Kako saznajemo, u trenutku ubistva u stanu su bili i Sašina supruga i deda koji je sa njima živeo.

Lekari su u kraljevačkoj bolnici pokušali reanimacijom da povrate Grujića, ali mu nije bilo spasa.

Kako komentarišu komšije, Ivana su u Vrnjačkoj Banji slabo poznavali jer je živeo povučenim životom, kao i njegova porodica.

Međutim, kako saznajemo, Ivan i Saša su imali neke nesuglasice i ranije, a uzrok zločina je možda bio upravo to što Ivan nije radio.

- Grujići su pre izvesnog vremena kupili kuću i plac ustupili investitoru koji je napravio zgradu. dobili su stan i lokal u prizemlju u kom su držali kafić, a pre par godina su ga izdali. Mislim da je Saša bio ljut na sina jer ništa nije radio - priča jedan od komšija za "Blic".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Tragedija u Vrnjačkoj Banji krenula OVIM TOKOM: Nakon što je ISKASAPIO OCA, Ivan je policiji rekao OVO?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Avg.2017

Vriska majke, koja pokušava da spreči sina, jauci čoveka koji zapomaže da mu neko pomogne ostaće zauvek u sećanju očevidaca..Ivan Grujić (27), koji se sumnjiči da je na terasi stana u Vrnjačkoj Banji nožem ubio svog oca Sašu (52), naočigled svoje majke, gostiju kafića ispod njihovog stana...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.