Obolelo šestogodišnje dete od korone: Hitno prebačeno u bolnicu u Beograd, porodica negativna!

Izvor: Večernje novosti, 30.Jun.2020, 11:57

Obolelo šestogodišnje dete od korone: Hitno prebačeno u bolnicu u Beograd, porodica negativna!

Na teritoriji Vrnjačke Banje potvrđeno je devet pacijenata inficiranih kovidom-19, među kojima je šestogodišnje dete sa svim simptomima ovog virusa VRNjAČKA BANjA – Na teritoriji Vrnjačke Banje potvrđeno je devet pacijenata inficiranih kovidom-19, među kojima je šestogodišnje dete sa svim simptomima ovog virusa. Kako saznajemo u ovdašnjem Domu zdravlja „Dr Nikola Džamić“, dete je po proceduri >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << prebačeno i zbrinuto u bolnici „Dragiša Mišović“ u Beogradu. - Kompletna porodica je testirana i svi su negativni. Dete se dobro oseća sa lakom kliničkom slikom, uredno prima terapiju i očekujemo da će po proceduri biti upućeno na dalju kućnu negu – kaže dr Vesna Malićanin, direktorka vrnjačkog Doma zdravlja, dodajući da se, iako je Vrnjačka Banja minulog vikenda bila prepuna gostiju, niko od gostiju nije javio ovoj ustanovi sa eventualnim kovid tegobama.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

KORONA NE PRESTAJE DA IZNENAĐUJE: Dete (6) iz Vrnjačke Banje u bolnici u Beogradu, članovi porodice negativni

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jun.2020

Prema informacijama iz Doma zdravlja "Dr Nikola Džamić", dete je po proceduri prebačeno i zbrinuto u bolnici "Dragiša Mišović" u Beogradu...Na teritoriji Vrnjačke Banje potvrđeno je devet pacijenata inficiranih kovidom-19, među kojima je šestogodišnje dete sa svim simptomima ovog virusa...-...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.