Izvor: JUGpress.com, 21.Sep.2021, 15:13

Na 19.Sportskim igrama sportskih centara Srbije Na 19.Sportskim igrama sportskih centara Srbije Vlasotinčani šampioni u malom fudbalu

VLASOTINCE

Vrnjačka banja bila je ovogodišnji domaćin 19.Sportskim igrama sportskih centara Srbije na kome je učestvovalo 11 ekipa, a kao gosti bili su i predstavnici SC ,,Borik” iz Banjaluke. Ove veoma zanimljive sportske igre trajale su četiri dana od 15 -19.septembra, a takmičenja su se odvijala čak u 11 disciplina ( mali fudbal, basket, odbojka, stoni tenis, streljaštvo, tenis, ribolov, šah, kuglanje, plivanje i konopac).

Vlasotinački Sportski rekreacioni >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << centar ,,Vlasina” na ovom takmičenju imao je svojih 10 takmičara, koji su se nadmetali u malom fudbalu, stonom tenisu, tenisu i ribolovu.

Naša ekipa u malom fudbalu pobednik je ovogodišnjih igra u Vrnjačkoj banji. U finalnoj utakmici savladali smo ekipu SC ,,Borik” iz Banjaluke i to ubedljivim rezultatom 6:3. Do titule najbolje ekipe na turnira savladali smo ekipe iz Čajetine, zatim novosadskog SPENS-a, a u polufinalu smo sa ubedljivih 4:0 slavili pobedu nad ekipom iz Kruševca. Finalna utakmica sa ekipom iz Banjaluke bila je interesantna, ali i ne i neizvesna u pogledu konačnog rezultata u našu korist. Bili smo bolji u svim elementima fudbalski igre i na kraju smo sasvim zasluženo stigli do ubedljive pobede od 6:3 – informiše nas Igor Jović, direktor i igrač SRC ,,Vlasina” iz Vlasotinca.

Kakve su rezultate postigli ostali takmičari iz vaše ekipe ?Mi smo imali predstavnike još u basketu 3X3, zatim u stonom tenisu i ribolovu. Ali oni su i previše poštovali reči osnivača modernih Olimpijskih igra Pjer De Kubertena da je ,,Važno je učestvovati, nije važno pobediti” i shodno tome tako su se i ponašali.

Koja je vaša opšta ocena ovih igra u Vrnjačkoj banji ?Glavna misija sporta i ovih sportskih igara je u potpuno ispunjena. A to je poznanstvo i sklapanje prijateljskih odnosa sa ljudima iz drugih gradova koji su na istim poslovima. Stekli smo nove prijatelje, razmenili iskustva u radu i spoznali neke stvari koji nam nisu bili, možda, najrazumljiviji u ovom trenutku. Domaćin ovih igra učinio je sve da nam ove 19. Sportske igre sportskih centara Srbije ostanu u lepom sećanju – zaključak je Igora Jovića, direktora vlasotinačkog SRC ,,Vlasina”.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Vrnjačka Banja

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.