Kraljica srpskog turizma spremna za 2023. godinu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Dec.2022, 17:58

Kraljica srpskog turizma spremna za 2023. godinu!

U prodaji novi broj magazina Balkan Travel – Vrnjačka Banja

Od subote 10. decembra na kioscima širom Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Severne Makedonije možete pronaći novogodišnji broj luksuznog bilingvalnog (srpsko-engleskog) turističkog magazina Balkan Travel, sa temom Vrnjačke Banje.

Tema ovog izdanja je kraljica srpskog banjskog turizma – Vrnjačka Banja, a novi broj izlazi u saradnji sa Opštinom Vrnjačka Banja i Turističkom organizacijom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Vrnjačka Banja.

Na 180 strana najkvalitetnije štampe, kroz raskošne fotografije, možete se upoznatim sa svim onim što Vrnjačka Banja ima da ponudi. Pored toga što je jedno od najboljih lečilišta u ovom delu Evrope, ona je mesto koje može da ispuni očekivanja i najzahtevnijih turista.

U petom broju Balkan Travel magazina naći ćete informacije o tome koja su savršena mesta za izlete, gde je najbolji provod, a detaljno su opisani najbolji spa i wellness centri. Poseban akcenat u ovom izadnju stavljen je na istoriju i tradiciju Vrnjačke Banje, počevši od rimskih imperatora pa sve do današnjih dana, preko mosta ljubavi i divne Desanke Maksimović koja je opevala i od zaborava sačuvala ljubanu priču Nade i Relje.

Za časopis su ekskluzivno govorili i Tihomir Stanić, Miroslav Ilić, Nikola Crnoglavac, Živorad Žika Nikolić, Ivana Selakov, Slavko Banjac, Aleksandar Cvetković... A u novom broju magazina možete pročitati i zašto je baš Novak Đoković odluičio da uloži u Banju.

Izdavač Red Press u saradnji sa Opštinom Vrnjačka Banja i Turističkom organizacijom Vrnjačka Banja predstaviće peto po redu izadnje magazina u sredu 14. decembra u hotelu Moskva u Beogradu.

Domaćin koktela povodom promocije magazina „Balkan Travel – Vrnjačka Banja” je predsednik opštine Boban Đurović, koji će se prisutnima obratiti i predstaviti ostvarene rezultate u turističkom prometu, kao i brojne investicije koje opština Vrnjačka Banja ulaže u razvoj ovog modernog turističkog centra.

Događaj će svečano otvoriti operska diva Ljubica Vraneš, dobitnica brojnih nagrada u zemlji i inostranstvu.
Pogledaj vesti o: Vrnjačka Banja

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.