Humanitarna akcija: Mišelinovi kuvari uskoro u Srbiji

Izvor: DobreVesti.rs, 03.Mar.2021, 21:32

Humanitarna akcija: Mišelinovi kuvari uskoro u Srbiji

U aprilu deset mišelinovih kuvara iz italijanske organizacije "Chefs for Life" pripremaće srpske specijalitete na humanitarnoj večeri u hotelu Tonanti u Vrnjačkoj banji, koja će imati za cilj prikupljanje sredstava za izgradnju doma za decu ometenu u razvoju i decu bez roditelja u ovoj opštini, najavila je Ljubica Komlenić, brend menadžer organizacije Chefs for Life, svetski kulinarski sudija i počasna članica Sekcije za žensko preduzetništvo Privredne komore Srbije.

 
„Naš cilj je da u hotelu Tonanti organizujemo veče gde će svaki mišelinov šef dobiti srpski tradicionalni recept koji će, uz korišćenje srpskih proizvoda, pripremiti...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.