Dobro došli u Banju Novaka Đokovića

Izvor: RTS, 04.Jun.2020, 23:38

Dobro došli u Banju Novaka Đokovića

Najbolji srpski teniser Novak Đoković vredno trenira i na porodičnom odmoru u Vrnjačkoj Banji, gde kako kaže ima sve potrebne uslove za oporvak tela, ali i ostanak u formi.
Đoković je u intervjuu lokalnoj Vrnjačkoj radio-televiziji rekao da mu Vrnjačka Banja pruža sve što mu je neophodno i za odmor, ali i za pripremu nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << pauze izazvane kornavirusom.

”I te kako zadovoljava i ispunjava kao mesto za oporavak, za regeneraciju, mir i trening”, naglašava prvi reket sveta.
Na pripreme i oporavak u Vrnjačku Banju Novak Đoković dolazi od septembra prošle godine. Ovaj boravak mu je kaže posebno prijao zbog porodice.
”Uživamo zaista, ovde smo već četiri-pet dana. Uskoro se vraćamo za Beograd i kreću pripreme za tu jadransku tenisku turneju”, poručuje Nole.
I tako je Vrnjačka Banja bar na kratko postala Banja Novaka Đokovića, gde on ”puni baterije” i priprema se za svoje teniske izazove.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Džumhur: Meč sa Đokovićem u Sarajevu će biti vrhunac moje karijere

Izvor: RTS, 05.Jun.2020, 09:45

Damir Džumhur sa nestrpljenjem čeka "Adrija tur", pogotovo meč u njegovom rodnom gradu, Sarajevu, gde će igrati protiv najboljeg tenisera na planeti - Novaka Đokovića. . Najbolji teniser BiH, Damir Džumhur, godinama...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.