Djilas: Ugostitelji kažnjavani i imaju probleme jer nam služe ručak ili piće

Izvor: Beta, 24.Okt.2021, 10:29

Djilas: Ugostitelji kažnjavani i imaju probleme jer nam služe ručak ili piće

Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Djilas izjavio je danas, povodom naloga inspekcije u Užicu o zatvaranju kafića u kome je boravio, da to nije prvi put da se vlasnici ugostiteljskih objekata kažnjavaju zato što su dozvolili njemu i njegovim saradnicima da popiju piće u njihovim lokalima.Djilas je za Nova.rs izjavio da su i u Kraljevu i Vrnjačkoj Banji zatvarani lokali u kojima je sa saradnicima ručao, a više puta vlasnici restorana su ih molili da ne dolaze jer su znali da će imati probleme."Sve je to još jedan dokaz u kakvom fašizmu živimo. Izvinjavam se ljudima koji su, zbog toga sto su nam dali ručak ili kafu, ostali bez posla i prihoda od koga žive oni i njihove porodice", rekao je Djilas.Kafić u centru Užica zatvoren je juče po nalogu poreske inspekcije koja je zabranila rad tog lokala na 15 dana, samo dan nakon što je u njemu boravilo rukovodstvo SSP, predvodjeno Draganom Djilasom i Marinikom Tepić. //

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đilas: Ugostitelji kažnjavani i imaju probleme jer nam služe ručak ili piće

Izvor: Danas, 24.Okt.2021

Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas izjavio je danas, povodom naloga inspekcije u Užicu o zatvaranju kafića u kome je boravio, da to nije prvi put da se vlasnici ugostiteljskih objekata kažnjavaju zato što su dozvolili njemu i njegovim saradnicima da popiju piće u njihovim lokalima.

Nastavak na Danas...

Dačić: Svi će izaći na izbore, i Đilasova i Jeremićeva stranka

Izvor: Danas, 25.Okt.2021, 09:07

Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da je ubeđen da će sve stranke učestvovati na predstojećim izborima, uključujući i partije koje su bojkotovale prethodno glasanje poput Narodne stranke i Stranke slobode i pravde (SSP).

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.