Boravak u Merkuru tokom zime ima i cenovnu prednost

Izvor: Objava, 31.Jan.2020, 12:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boravak u Merkuru tokom zime ima i cenovnu prednost

VRNJAČKA BANJA -Vreme školskih raspusta savršeno je za putovanja i odmor sa porodicom. Raspust proveden van kuće ili van grada učiniće da se osećate rasterećenije, jer ćete uz druženje sa porodicom na kratko zaboraviti na sve što vam u svakodnevnom životu predstavlja izvor stresa, a Vrnjačka Banja je savršeno mesto da sve ovo ostvarite. Nakon vremena provedenog u prirodnom banjskom ambijentu, deca će biti odmornija, pa će lakše pristupati i školskim obavezama i domaćim zadacima.
‚‚U Merkuru roditelji mogu uživati u relax sadržajima dok se deca kupaju u bazenima sa mineralnom vodom a bake i deke iskoristiti boravak u Merkuru za kontrolu zdravlja.Sve to je omogućeno uz Merkurove specijalne pakete za zimu 2019/20. koji su bogati sadržajima i uslugama uz atraktivne cene i komforan smeštaj u samom centru Vrnjačke Banje.Gastronomski užitak bogate Merkurove kuhinje, učiniće Vaš porodični odmor komfornim I prijatnim.Kupanje u bazenu sa mineralnom vodom i šetnje parkom Vrnjačke Banje prekrivenim snegom, postaće deo Vaših najlepših uspomena sa raspusta, uz pakete specijalno kreirane za relaksaciju i odmor ‘’,kaže PR Marketinga u SB ‚‚Merkur’’ Bojana Beljić i dodaje da boravak u Merkuru tokom zimskog perioda ima i cenovnu prednost, obzirom da su cene svih specijalno kreiranih paketa i do 17% nižie od regularnog cenovnika. Uz mogućnost rane rezervacije, koja omogućava da na vreme isplanirate svoj odmor i izaberete smeštaj baš po Vašoj meri, ostvaruje se dodatni popust od 5%.
‚‚ Napomenula bih da deca do 7 godina u okviru svih paketa dobijaju usluge smeštaja i ishrane gratis, uz specijalne pogonosti I za decu uzrasta od 7 do 12 godina.Uz sve prednosti paketa koji važe do kraja marta – Merkur i Vrnjačka Banja postaće Vaša omiljena destinacija ove zime.Banjski boravak savršena je opcija za odmor na raspustu – jer nudi zdravlje i uživanje za celu porodicu’’,preporučuje vrnjčanima i njihovim gostima PR Marketinga u SB‚‚Merkur’’ Bojana Beljić.
Dragan Ivanović