OGORČENI TURISTI: Isterali su nas iz vozila usred noći

Izvor: Kurir, 09.Jul.2013, 08:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OGORČENI TURISTI: Isterali su nas iz vozila usred noći

Vozači „Auto-prevoza Čačak“ putnike u pola tri noću ostavili na stanici u Čačku iako su svi imali karte do Vrnjačke Banje

BEOGRAD - Putnicima preselo putovanje sa čačanskim auto-prevoznikom.

Sanja Milovanović (27) i još jedan putnik iz Vrnjačke Banje našli su se u čudu kad su im vozači „Auto-prevoza Čačak“ rekli da izađu na čačanskoj stanici u pola tri noću >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << i čekaju do pola šest drugi autobus za Vrnjačku Banju, dokle su kupili kartu!

- Nisam ni pomislila da ovako nešto može da se desi, niti mi je palo na pamet da neko može da nas usred noći ostavi da čekamo tri sata drugi autobus. Normalno sam kupila povratnu kartu od Vrnjačke Banje do Herceg Novog. Raspitala sam se o povlasticama, a službenici na šalteru nisu pomenuli presedanje u povratku.

Kad smo krenuli iz Herceg Novog, pokazali smo vozačima karte i rekli dokle idemo, ali nam ni tad niko nije pomenuo presedanje - priča Sanja za Kurir. Ona dodaje da je u putu čula da vozači razgovaraju s nekim telefonom, baš u vezi s putnicima iz Vrnjačke Banje. Na njeno pitanje da li je sve u redu, vozači su odgovorili potvrdno.

- Tek kad smo stigli u Čačak, oko pola tri, svi putnici su izašli, a vozači nam rekli da mi moramo da presedamo. Kad sam čula da misle na autobus koji ide tek u pola šest ujutro, slošalo mi se. Izašli smo iz autobusa, bilo je mračno i hladno, a mi smo morali da čekamo puna tri sata.

Imali smo sreće da je naišao neki autobus „Niš ekspresa“ za Vrnjačku Banju, i to nije stao na stanici, nego smo ga zaustavili na magistrali. Iako smo morali da platimo 1.200 dinara za dve karte od Čačka do Vrnjačke Banje, i prtljag, bilo je bolje nego čekanje tri sata po hladnoći - priča razočarana Sanja Milovanović u želji da upozori sve putnike koji budu putovali na istoj relaciji.

(S. S.)

Prevoznik niko nas ne sluša

Iz „Auto-prevoza Čačak“ kažu da je ovakvo presedanje redovno jer nemaju direktne linije Vrnjačka Banja - Herceg Novi, ali da je to rečeno putnicima.

- Mi nemamo direktan polazak od Herceg Novog do Vrnjačke Banje, već samo do Čačka, pa posle ti putnici dobiju gratis vožnju do Vrnjačke Banje. Oni su to znali, sigurno im je bilo rečeno pri kupovini karte, ali verovatno nisu slušali, pa se sad bez razloga žale - kažu iz „Auto-prevoza Čačak“.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.