Žurnal: Igrači Dinama posle Humske gostuju u policiji!?

Izvor: Sportske.net, 28.Nov.2018, 12:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žurnal: "Igrači Dinama posle Humske gostuju u policiji"!?

Sve polako poprima neverovatne dimenzije.

Očekivana, ubedljiva pobeda crno-belih protiv poslednjeplasirane ekipe u ligi, Dinama iz Vranja (6:0), izazvala je, međutim, reakcije neslućenih razmera posle meča od strane predstavnika gostujućeg kluba.

Sve je počelo od skandalozne reakcije trenera Radmila Jovanovića zbog početničke greške golmana Dinama Uroša Đurića u prvom poluvremenu, nastavilo se pretnjama upućenim pomenutom čuvaru mreže, što >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je on juče otkrio u svojoj izjavi, a onda i njegovom suspenzijom od strane kluba.

Ali, šta stoji iza ovako velikog besa u Vranju, usmerenog i ka Đuriću, ali i ka nekim drugim igračima.

''Žurnal'' danas otkriva nove nezvanične detalje na tu temu.

Navodno, velika bura počela je pred početak meča, kada je jedan od klupskih funkcionera saopštio igračima da je ''utakmica pod sumnjom zbog velikih uplata u kladionici na jednu od igara, '2+' u prvom poluvremenu''?!

Takođe, oni su po ovim navodima ekspresno reagovali pa su još pre utakmice ''prijavili sumnje i nadležnima iz FSS''.

Partizan je prvo poluvreme dobio sa 2:0, prvi gol je postignut posle velike greške pomenutog Đurića, što mu Vranjanci očigledno nisu oprostili.





''Vranjem kruže informacije da bi pojedini fudbaleri Dinama mogli uskoro da se nađu i pred istražnim organima, na saslušanju...'', dodaje ''Žurnal''.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.