Zbog magle smanjena vidljivost na putevima u Grdeličkoj klisuri i između Hana i Vranja

Izvor: JužneVesti.com, 11.Avg.2020, 10:04

Zbog magle smanjena vidljivost na putevima u Grdeličkoj klisuri i između Hana i Vranja

Zbog pojave magle kod tunela Manajle i od Vladičinog Hana do Vranja smanjena je vidljivost na putevima, saopštavaju iz JP Putevi Srbije, pa bi vozači na tim deonicama trebalo da budu posebno oprezni zbog vidljivosti ispod 100 metara.

Na auto-putu E-75, u zoni tunela Manajle, kako navode iz Puteva Srbije, zbog pojave magle vidljivost je smanjena na ispod 100 metara.

Na auto-putu E-75, deonica Vladičin Han- >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Vranje vidljivost je smanjena na 30 do 50 metara - navode iz Puteva Srbije.

Dodaju da danas posebno postoji mogućnost pojave magle u kotlinama, duž rečnih tokova i na putnim objektima preko reka, kao i u klisurama.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.