Izvor: JUGpress.com, 11.Jul.2022, 17:29

Zabranjene posete u Opštoj bolnici u Vranju, obavezno nošenje zaštitnih maski  

VRANJE

Nošenje zaštitnih maski u zdravstvenim ustanovama je obavezno, a posete pacijentima koji su hospitalizovani u Opštoj bolnici u Vranju su zabranjene, navodi se u saopštenju direktora Zdravstvenog centra dr Saše Đorđevića

On podseća javnost da je Uredba o merama za sprečavanje i suzbijanje zarazne bolesti kovid-19 Republike Srbije sve vreme na snazi. To znači da zaposleni u zdravstvenim i ustanovama >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << za smeštaj starih lica, kao i svih onih koji ulaze i borave u tim ustanovama, osim korisnika, obavezno nose zaštitne maske.

Kontrolu primene obavlja će Ministarstvo nadležno za poslove zdravlja, podsećaju iz vranjskog zdravstva.

Iznosom od 5.000 dinara biće kažnjeno lice za prekršaj kome je utvrđena obaveza i koje boravi u ustanovi, a ne nosi masku.

U saopštenju se opominju svi građani da poštuju sve važeće epidemijske mere za sprečavanje i suzbijanje zarazne bolesti kovid-19.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.