Izvor: JUGpress.com, 26.Jul.2019, 19:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za ubistvo na Pržaru osuđen na 20 godina zatvora

VRANJE

Nepravosnažnom presudom Viši sud u Vranju, oglasio je krivim taksistu I.M. (33)  iz tog grada, za krivično delo teško ubistvo i za krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija

Sud ga je osudio na kaznu zatvora u trajanju od 20 godina. U kaznu mu se uračunava vreme provedeno u pritvoru, saopštila je Uprava Višeg suda.

Ubistvo se dogodilo 25. novembra 2017. godine u holu Hotela “Simo” >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << na  Pržaru u Vranju, gde se održavalo rođendansko slavlje.

I. M. koji  je bio osumnjičen za ubistvo V. S. (53) iz Vranja uhvaćen je u porodičnoj kući i nije pružao otpor prilikom hapšenja.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.