Za tri dana 9 saobraćajki u Pčinjskom okrugu, povređene 4 osobe i zaustavljena 2 pijana vozača

Izvor: JužneVesti.com, 25.Okt.2021, 15:30

Za tri dana 9 saobraćajki u Pčinjskom okrugu, povređene 4 osobe i zaustavljena 2 pijana vozača

Saobraćajna policija u Pčinjskom okrugu zaustavila je dvojicu vozača iz Vranja i Surdulice koji su za volanom bili sa više od jednog promila alkohola u krvi, kao i 22-godišnjaka iz Bujanovca koji je vozeći bez dozvole izazvao saobraćajku i odbio alko-test. Proteklog vikenda u tom okrugu je registrovano 9 saobraćajnih nezgoda, a 4 osobe lakše povređene, saopštavaju iz policije.

Kako navode iz policije, u Bujanovcu je 22-godišnjak “golfom” udario u zid porodične >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << kuće, ali u toj nezgodi niko nije povređen.

Vozaču je određeno zadržavanje do 12 sati i protiv njega su podnete prekršajne prijave iz Zakona o bezbednosti saobraćaja - saopštavaju iz policije.

Prilikom redovne kontrole saobraćaja zaustavljeni su i 34-godišnji Vranjanac koji je za volanom “opela” bio sa 1,26 promila alkohola u organizmu, kao i 29-godišnjak iz Surdulice koji je “fordom” upravljao sa 1,54 promila.

Njima je određeno zadržavanje do 12 sati i takođe su podnete prekršajne prijave iz Zakona o bezbednosti saobraćaja.

Iz policije kažu da je tokom vikenda, od 22. do 24. oktobra na području koje pokriva Policijska uprava u Vranju registrovano ukupno 9 saobraćajki.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.