Vučić u vinariji Aleksić u Vranju: Veliki potencijal Srbije za vinarstvo! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Okt.2019, 20:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić u vinariji "Aleksić" u Vranju: Veliki potencijal Srbije za vinarstvo! (FOTO)

Predsednik podsetio na širok potencijal koji ima Srbija!

Predsednik Aleksandar Vučić je posetio večeras vinariju "Aleksić" kod Vranja i u razgovoru sa domaćinima istakao da Srbija ima pogodnu klimu za razvoj vinarstva i vinogradsarstva, u kojima leži ogroman potrencijal naše zemlje.

- Uz kvalitetna srpska vina, paralelno ide i razvoj vinskog turizma, a samim tim i razvoj ugostiteljstva, nacionalne gastronomije i hotelijerstva", naveo je Vučić na svom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Instagram profilu "Budućnostsrbije - uz fotografije sa domaćinima, porodicom Aleksić.

"Srbija ima pogodnu klimu za razvoj vinarstva i vinogradarstva, u kojima leži ogroman privredni potencijal zemlje. Uz kvalitetna srpska vina paralelno ide i razvoj vinskog turizma, a samim tim i razvoj ugostiteljstva, nacionalne gastronomije i hotelijerstva". - predsednik Vučić obišao je večeras vinariju Aleksić kod Vranja.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on Oct 21, 2019 at 10:27am PDT

Predsednik Srbije večeras boravi u Vranju povodom otvaranja rekonstruisanog pozorišta "Bora Stanković", koje je pre sedam godina izgorelo u požaru.

VIDEO KOJI JE RASPLAKAO SVET: Siromašni dečak sprema obrok svom malenom bratu POPUT PROFESIONALCA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.