Izvor: JUGpress.com, 06.Dec.2018, 00:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vranjsko pozorište do kraja godine priprema dve premijere

VRANJE

Pozorište „Bora Stanković“ u Vranju do kraja godine izvešće još dve premijere, po jednu na dečijoj i večernjoj sceni.

Najmlađa publika biće u prilici da vidi novogodišnju predstavu „Kad ozebe Deda Mraz“, po tekstu Spasoja Ž. Milovanovića, u režiji Bojana Jovanovića. Premijera je zakazana za nedelju, 23. decembar u 12,30 sati >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << u sali OKCE.

Premijera komedije „Stanojlo među ženama“ predviđena je za 26. decembar u Domu vojske. Predstavu po tekstu Sonje Bogdanović na scenu je postavio Spasoje Ž. Milovanović.

Ovim premijerama vranjsko pozorište će završiti vrlo uspešnu godinu,  koju su obeležili učešće na Sterijinom pozorju, nagrade na festivalima „Joakim Vujić“ i „Akter Evrope“, kao i nastupi na mnogim pozorišnim manifestacijam, među kojima je i Festival „Akademija“ u Omsku u Rusiji.



PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.