Vranjski odbornik SPS-a bio na protestima, pa vratio mandat

Izvor: JužneVesti.com, 05.Feb.2019, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vranjski odbornik SPS-a bio na protestima, pa vratio mandat

Jedini odbornik vladajuće većine u Vranju koji je prisustvovao protestima "1 od 5 miliona" dr Mladen Kostić, kasno sinoć vratio je mandat. Kostić je kao nestranačka ličnost bio na listi "Zajedno za Vranje" čiji je stožer SPS, a upravo iz vrha stranke na njegov račun stigle su kritike nakon protesta.

Sam Kostić nije želeo da dodatno komentariše ovu odluku, koju je definisao kao “lični čin”. Bez komentara >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << i iz opštinskog odbora SPS-a, na navode da Kostića osuđuju zbog prisustva na protestu Vranjanaca u petak.

U pisanom obrazloženju, u koje je novinar Južnih vesti imao uvid, Kostić navodi da mandat vraća “svojom ličnom odlukom, kao intelektualac, lekar i svestan i savestan građanin koji je kao nestranačka ličnost izabran za odbornika”.

Inače, lista "Zajedno za Vranje" ima 15 odborničkih mesta u Skupštini grada i deo je vladajuće većine koju predvodi SNS.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Vranjski odbornik SPS bio na protestima, pa vratio mandat

Izvor: B92, 06.Feb.2019, 10:22

Vranje -- Jedini odbornik vladajuće većine u Vranju koji je prisustvovao protestima "Jedan od pet miliona" dr Mladen Kostić vratio je mandat...Kostić je kao nestranačka ličnost bio na listi "Zajedno za Vranje" čiji je stožer SPS, a upravo iz vrha stranke na njegov račun stigle su kritike nakon...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.