Vranjski naprednjaci zadovoljni rezultatima koje su ostvarili za dve godine vlasti

Izvor: JUGpress.com, 12.Jun.2018, 00:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vranjski naprednjaci zadovoljni rezultatima koje su ostvarili za dve godine vlasti

VRANJE

Prvi čovek grada dr Slobodan Milenković sumirajući rad lokalne samouprave je rekao da su tri najvažnija projekta koje je aktuelna vlast u Vranju uradila za protekle dve godine.

„Najveći uspeh je završetak radova na izgradnji Hirurškog bloka. Uspeli smo da preko Evropskog PROGRESA obezbedimo 50.000 evra za projektno-tehničku dokumentaciju i izdavanje građevinske dozvole. Obezbeđena su i sredstva za rekonstrukciju starog dela bolnice preko Kancelarije >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << za upravljanje javnim ulaganjima. Izgradnja obilaznice u Slobodnoj industrijskoj zoni u Bunuševcu je značajan uspeh, kao i završetak mukotrpnog procesa dekontaminacije zgrade Pozorišta „Bora Stanković“, što je omogućilo realizaciju druge faze radova na ovom objektu“, rekao je gradonačelnik na konferenciji za medije GrO SNS u Vranju, koja je održana povodom dve godine na valsti.

On je govorio i o mnogim projektima koji se odnose na rešavanje infrastrukturalnih problema građana, misleći na izgradnju mreže puteva, kanalizacije i vodovoda, kao i brojna ulaganja u cilju smanjenja nezaposlenosti, socijalne zaštite i afirmaciji kulture.

Podsetio je i na značajne investicione projekte koje grad realizuje u saradnji sa Ministarstvom privrede, kao što je Radnička ulica u koju će biti uloženo 32 miliona.

„U toku je izrada i projektne dokumentacije za izgradnju dečjeg vrtića u naselju Raška, kao i revizija nasleđenog projekta za revitalizaciju Ulice Bore Stankovića, da ne bi došli u situaciju da je prekopavamo više puta kao što je to bio slučaj u ranijem periodu. I pored ostvarenih rezultata ostaje još mnogo toga što bi trebalo uraditi u oblasti funkcionisanja grada“, zaključio je gradonačelnik.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Vranje,   Srpska Napredna Stranka

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.