Vranjski gimnazijalci idu po medalju

Izvor: JužneVesti.com, 18.Mar.2019, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vranjski gimnazijalci idu po medalju

Odbojkaški tim Gimnazije "Bora Stanković" iz Vranja plasirao se na državno prvenstvo nakon što je osvojio prvo mesto na međuokružnom takmičenju srednjih škola koje je održano u Pirotu.

U jakoj konkurenciji srednjih škola, vranjski gimnazijalci su u obe utakmice do pobede došli u taj-brejku (2:1).

Na startu su savladali Ekonomsku školu iz Leskovca, a rezultat u odlučujućem setu bio je 18:16 za vranjske đake.

U drugom meču, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << takođe taj-brejkom, vranjski odbojkaši su bili bolji od Gimnazije iz Pirota. Profesor i trener ekipe Aleksandar Stanojković ističe da je ponosan na svoje učenike.

To je ekipa sjajnih momaka na koju smo svi ponosni, a meni kao treneru i predmetnom profesoru pripala je čast da ih pripremam i prenesem pozitivnu energiju i budem njihov vođa na putu do pobede - kaže Stanojković.

Direktorka Gimnazije Suzana Mišić Stanković kaže da su odbojkaši prikazali školu u pravom svetlu.

Ovo su pravi gimnazijalci, koji pokazuju kako se igra na terenu, dosledni i uporni da istraju i ostvare pobedu, njihov takmičarski duh, spremnost i rad su primer uigranog tima kojeg vodi sjajan profesor Aleksandar Stanojković - kaže Mišić Stanković.

Satav pobedničke ekipe čine: Aleksa Spirić, Miomir Kostić, Veljko Jovanović, Vukota Veličković, Bogdan Jovčić, Stefan Cvetković, Marko Dimovski, Luka Janjić, Nikola Savić, Vasilije Stevanović, Pavle Cvetković, Predrag Stanojković i Nikola Trajkov.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.