Izvor: JUGpress.com, 16.Maj.2019, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vranjski SNS iznerviran saopštenjem “tužnih ostataka bivšeg režima” pokazuje kulturu političke komunikacije

VRANJE

“Povodom saopštenja tužnih ostataka bivšeg režima, zaraženih i zatrovanih nekulturom i divljaštvom, a zaslepljenih mržnjom prema Srpskoj naprednoj stranci, Gradski odbor u Vranju izdaje sledeće:

SAOPŠTENjE

Sinhronizovana politička predstava i napad dva marginalna politička subjekta nas ne iznenađuje. Verujemo da smešnim saopštenjima pokušavaju da se izdignu iz svog političkog mrtvila i ideološkog ćorsokaka u koji su sebe doveli. Ne >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << iznenađuje nas ni njihov politički amaterizam i voluntarizam i krajnje neobjektivno tumačenje poslednjih događaja.

I baš kad nekako zaboravimo da ste državu doveli na ivicu bankrotstva i ostavili pola miliona ljudi u Srbiji bez posla, vi se gospodo pojavite saopštenjem iz nekog šatora da nas podsetite na sva zlodela koja ste učinili, kao i na lopovluk, nemar, neznanje i bahatost, od čega se naš narod i država dan-danas oporavljaju.

Smeta vam smena našeg funkcionera jer su vama gospodo funkcije najbitnije u životu. Ne samo u politici, već u životu. Vi se gospodo politikom i bavite zbog funkcija, a ne da bi nešto uradili za opšte dobro. I u tome je razlika između nas i vas gospodo kamperi iz Pionirskog parka.

Nama su u političkom delovanju najbitniji građani i njihovi problemi.

Ako vam to još uvek nije jasno, mi od svojih rukovodilaca i funkcionera očekujemo i tražimo odgovornost, rezultate, posvećenost, i za razliku od vas i vremena vašeg upravljanja gradom i državom nema nedodirljivih i zaštićenih.

Srpska napredna stranka uvela je princip smenjivosti i nestalnosti političke funkcije, što je koncept nepoznat vašim liderima i stran njihovom lopovskom i tajkunskom poimanju demokratije.

Poručujemo vam da ne brinete za Srpsku naprednu stranku i njen Gradski odbor. Našu snagu ćemo vam sa zadovoljstvom pokazati na sledećim izborima”, navodi se u saopštenju koje potpisuje Gradski odbor SNS Vranje,

Savet za informisanje, koje prenosimo u integralnoj verziji.

(Fotografija iz arhive JUGpressa)

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.