Izvor: JUGpress.com, 02.Dec.2021, 05:37

Vranjska gimnazijalka najbolja na likovnom konkursu u Kragujevcu

VRANJE

U okviru manifestacije „Dosta su svetu jedne Šumarice 2021“ u Kragujevcu, Lea Đorđević, učenica Gimnazije „Bora Stanković“ u Vranju, dobila je prvu nagradu na likovnom konkursu za učenike srednjih škola.

Povodom nagrade Lea je izjavila da je imala jaku konkurenciju.

„Veliko mi je zadovoljstvo što sam učestvovala >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << na takmičenju „Dosta su svetu jedne šumarice“, a još veće što sam odnela pobedu.

Čast mi je što se moj rad dopao žiriju toliko da su ga proglasili pobednikom. Na dodeli nagrada bilo mi je drago da sretnem toliko ljudi sa kojima delim slična interesovanja i da upoznam neke od njih. Uživala sam u izložbi radova koja je prethodila dodeli nagrada. Verujem da ću i u budućnosti učestvovati na ovakvim manifestacijama. Radujem se budućim takmičenjima i prijateljstvima“, rekla je Lea.

Za postignut uspeh, uloženi trud i kvalitet rada učenika, njen mentor i profesor Aleksandar Đorđević je od organizatora manifestacije dobio zahvalnicu.

Konkurs je priređen u organizaciji Spomen parka Kragujevački oktobar u Kragujevcu, a pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije i Grada Kragujevca.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Dosta su svetu jedne ŠUMARICE: Gimnazijalka Lea osvojila prvo mesto na kragujevačkom konkursu

Izvor: OkRadio.rs, 02.Dec.2021

Lea Đorđević, učenica Gimnazije "Bora Stanković" u Vranju osvojila je prvu nagradu na likovnom konkursu pod nazivom "Dosta su svetu jedne Šumarice". Konkurs za učenike srednjih škola je priređen u okviru manifestacije "Dosta su svetu jedne Šumarice 2021" u organizaciji Spomen-parka " Kragujevački...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.