Vranje prvi grad u Srbiji u kojem je stranka Miše Vacića u vlasti

Izvor: JužneVesti.com, 21.Maj.2019, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vranje prvi grad u Srbiji u kojem je stranka Miše Vacića u vlasti

Na političku scenu Vranja upisala se i stranka Miše Vacića prelaskom grupe građana “Jedinstveni za Vranje” u Srpsku desnicu čiji je Vacić predsednik. Kako ova GG podržava vlast u Vranju, zajedno sa SNS i SPS, Vacićevi desničari automatski su postali deo vladajuće koalicije i ubuduće će imati 2 odbornika u lokalnom parlamentu.

Miša Vacić poznat je po kontroverznim stavovima - da treba oporezovati one koji neće da idu u vojsku, pretio je tokom protesta >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << “1 od 5 miliona” da će zavesti red po Srbiji ako to ne uradi predsednik Srbije Aleksandar Vučić, a skoro je slikanjem sa značkama nalik policijskim počeo svoju kampanju za uvođenje desničarskih straža i patrolnih šapa po Srbiji koju bi činili njegovi saborci.

Do (ne)realizacije ovih ideja suprotnih zakonima Srbije, Vacić je dobio političke saborce u Vranju.

Predsednik GG "Jedinstveni za Vranje" Borivoje Antić i Nikola Jović, odbornici vranjskog parlamenta, prešli su u Srpsku desnicu, pa će na dalje zastupati ovu stranku. Potpisanim sporazumom Vacić-Antić svo članstvo grupe građana prelazi kod Vacića, a Antić će biti predsednik vranjskog odbora SD.

Ovim činom Srpska desnica je zvanično postala vlast u Vranju. Od danas imamo dva odbornika u Skupštini grada Vranja. Sa velikim zadovoljstvom ističemo da je Vranje prvi grad u kome imamo učešće u vlasti - rekao je Vacić juče.

“Jedinstveni” su i do sad bili deo vlasti, ali u okviru SPS.

Vladajuću koaliciju u Vranju predvodi SNS, a sa njima su još i SPS, SDPS, PUPS i odbornici Jedinstvene Srbije.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.