Vranje još jednom BEZ NOVOZARAŽENIH virusom korona

Izvor: OkRadio.rs, 29.Maj.2020, 10:28

Vranje još jednom BEZ NOVOZARAŽENIH virusom korona

Od 36 uzoraka koji su u sredu poslati na ispitivanje u kovid laboratorije u Nišu i Beogradu, 34 lica su sa negativanim rezultatatom, objavljeno je na zvaničnom gradskom sajtu. To, kako je navedeno, znači da na teritoriji Grada Vranja nema novozaraženih koronavirusom.    Ponovljeni rezultati pokazuju i da dve osobe imaju i drugi pozitivan test na Covid 19.    Od ukupnog broja onih koji imaju negativan test, 14 lica su otpuštena i nalaze se u kućnoj izolaciji.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Vranje bez novoobolelih od virusa korona

Izvor: JužneVesti.com, 29.Maj.2020

Rezultati za 36 uzoraka, koliko je u sredu poslato na ispitivanje, pokazali su da je 34 ljudi negativno na virus korona, a dve osobe imale su i drugi test pozitivan, piše na zvaničnom sajtu Grada. ..Od ukupnog broja onih koji imaju negativne rezultate, 14 osoba je otpušteno sa bolničkog lečenja...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.