Vranjanac vozio sa 2,39 promila alkohola u organizmu

Izvor: JužneVesti.com, 28.Jul.2021, 15:16

Vranjanac vozio sa 2,39 promila alkohola u organizmu

U redovnoj kontroli, kako saopštavaju iz vranjske policije, u utorak je zaustavljen vozač koji je upravljao vozilom sa 2,39 promila alkohola u organizmu. Istog dana iz saobraćaja je isključen i vozač koji je vozio pod dejstvom droge i bez dozvole.

Sa preko 2 promila alkohola u krvi policija je u Vranju zaustavila 46-godišnjeg muškarca koji je vozio "fiat punto“, a na vranjskim ulicama je zatekla i 31-godišnjeg vozača "opel korse“ koji je upravljao automobilom bez vozačke dozvole i pod dejstvom kokaina.

Vozači su zadržani do 12 sati i protiv njih će, dodaju iz policije, biti podnete prekršajne prijave iz Zakona o bezbednosti saobraćaja.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.