Vranjanac trgovao maloletnicama i podvodio ih u Nemačkoj

Izvor: JužneVesti.com, 22.Okt.2019, 12:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vranjanac trgovao maloletnicama i podvodio ih u Nemačkoj

Zbog sumnje da je avgusta ove godine vrbovao i odveo u Nemačku dve maloletnice, a zatim ih primoravao na pružanje seksualnih usluga u ugostiteljskom objektu, uhapšen je muškarac iz Vranja, potvrđeno je Južnim vestima iz Tužilaštva.

Osumnjičeni 53-godišnjak koji je uhapšen nakon dva meseca istrage, tereti se za krivično delo trgovina ljudima učinjeno nad maloletnim licima, za koje je predviđena zakonska kazna od pet godina pa naviše.

Njemu je, nakon saslušanja, određen pritvor do 30 dana.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vranjanac podveo dve devojčice sa juga Srbije u Nemačkoj

Izvor: JuznaSrbija.info, 22.Okt.2019

Kako su potvrdili u vranjskom Višem javnom tužilaštvu, muškarac star 53 godine, uhapšen je bog sumnje da je avgusta ove godine vrbovao i odveo u Nemačku dve maloletnice, a zatim ih primoravao na pružanje seksualnih usluga u jednom ugostiteljskom objektu...Osumeičenom je, nakon saslušanja, određen...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.