Izvor: JUGpress.com, 11.Feb.2022, 21:40

Vozio sa 1,85 promila alkohola i krvi bez vozačke dozvole

VRANJE

Saobraćajna policija u Vranju isključila je iz saobraćaja pedesetogodišnjeg vozača iz okoline ovog grada koji je vozio „zastavu“ sa 1,85 promila alkohola u organizmu.

On je vozilom upravljao bez vozačke dozvole i registarskih tablica, kao i nakon isteka roka važenja registracione nalepnice, a potom udario u „opel“, navode u policiji.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi, niko nije >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << povređen.

Vozaču je određeno zadržavanje do 12 sati i protiv njega su podnete prekršajne prijave iz Zakona o bezbednosti saobraćaja.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Vranje: Vozio bez dozvole i tablica, ali pod uticajem 1,85 promila alkohola

Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Feb.2022

Policija je u Vranju isključila iz saobraćaja vozača (50) jer je upravljao automobilom sa 1,85 promila alkohola u organizmu i bez vozačke dozvole, saopštila je danas lokalna policiska uprava.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.