Vesti u Švajcarskoj: Četvrt veka srpskih demokrata

Izvor: Vesti-online.com, 18.Okt.2017, 00:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Vesti" u Švajcarskoj: Četvrt veka srpskih demokrata

Nedavno je Srpski demokratski klub (SDK) iz Minhvilena obeležio jubilej - 25 godina od osnivanja. Na proslavu su došli članovi iz Minhvilena i okolnih mesta, među njima i familije Marić, Gostić, Vasić, Stanojević, Radonjić, Bisić, Mitić, Stojnič, Ristanić, Matijaš, Barić, Širko, Sember, Smiljanić i druge familije iz raznih krajeva bivše Jugoslavije - Gradiške, Dervente, Kožuha, Srbca, Doboja, Strmice, Vranja, Čačka, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Knina, Okučana. Svi gosti su počasćeni besplatnom večerom, i specijalitetima iz klupske kuhinje.

- Prošlo je 25 godina od osnivanja ovog kluba kao tren i verujem da ćemo i dalje nastaviti tradiciju, a vrata ovog kluba još dugo će biti otvorena za naše članove, simpatizere i sve druge dobronamernike - kaže za "Vesti" Gordan Krajišnik, predsednik. Večeras smo malo lepše dekorisali salu, ipak je ovo jubilej. Doveli smo estradnu umetnicu, našu poznatu Ćanu, lepo se družimo i zahvalio bih se svim članovima koji su tokom ovih godina posetili klupske prostorije i podržali ovaj naš klub - izjavio je Gordan Krajišnik, predsednik SDK.

- Došli smo sa kumovima i zaista smo se lepo proveli, a povod za slavlje zaista je bilo, 25 godina je lepa godišnjica - kaže Slavko Ristanić, rodom iz Doboja.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.