Veliko intresovanje za zimovanje na Besnoj kobili

Izvor: JuznaSrbija.info, 17.Jan.2018, 10:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliko intresovanje za zimovanje na Besnoj kobili

U prvoj polovini januara u Planinarskom domu na Besnoj Kobili noćilo je oko 400 gostiju iz Srbije, Bugarske i Makedonije, saznajemo od nadležnih u Turističkoj organizaciji Vranje.

Za zimsku sezonu, posebno u februaru, kada je i raspust za učenike osnovnih i srednjih škola, svi kapaciteti biće popunjeni.

U cilju što bolje pripremljenosti za ovu sezonu, renoviran je restoranski deo Planinarskog >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << doma. Takođe, popravljen je i tabač snega, koji nije bio u funkciji duže vreme. Na taj način, biće omogućeno i da staze za skijanje u svakom trenutku budu dostupne ljubiteljima zimskih sportova. 

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Besna Kobila zimski turistički hit

Izvor: OkRadio.rs, 17.Jan.2018

U prvoj polovini januara u planinarskom domu na Besnoj Kobili noćilo je oko 400 gostiju iz Srbije, Bugarske i Makedonije, pokazuju podaci Turističke organizacije Vranje. Za zimsku sezonu, posebno u februaru, kada je i  raspust za učenike osnovnih i srednjih škola, iz TOV –a najavljuju da će...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.