Veliki uspeh polaznica Regionalnog centra za talente

Izvor: JUGpress.com, 29.Avg.2018, 19:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliki uspeh polaznica Regionalnog centra za talente

VRANJE-SURDULICA

Polaznica Regionalnog centra za talente iz Vranja Reveka Pijevac, učenica iz Surdulice, na Svetskom takmičenju ICYSSS, koje je održano u Beogradu osvojila je srebrnu medalju u oblasti psihologije.

Marta Bulatović iz Vranjske Banje i Anđela Savić iz Surdulice dobile su specijalnu diplomu u oblasti istorije, a iz geografije Marija Petrović, takođe iz Surdulice.

To >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << je veliki uspeh za Regionalni centar za talente u Vranju, rekla je direktorka ove ustanove Danijele Stojmenović Trajković.

„Ponosna sam na naše učesnice jer su jedino one dobile specijalna priznanja“, dodala je ona.

Na ovom prestižnom takmičenju mladih talenata bile su samo polaznice dva, od ukupno 14 centara iz Srbije, i to iz Vranja i Beograda, koje su svojim znanjem obezbedile plasman da se nađu među najboljima.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.