Izvor: RTS, 23.Okt.2020, 13:08

Uhapšen otac zbog sumnje da je zaključao devojčicu u automobilu dok je gledao utakmicu u kladionici

Policija u Novom Sadu uhapsila je oca dvogodišnje devojčice, koju je prethodno pronašla zaključanu u parkiranom automobilu. Sumnja se da je dete provelo u automobilu gotovo tri sata, dok je osumnjičeni gledao utakmicu u kladionici.
Uhapšen je S. M. (1975) iz Vranja, sa boravištem u Novom Sadu, zbog sumnje na zapuštanje i zlostavljanje maloletnika, saopštio je MUP.

Policija je, u saradnji sa građanima, sinoć oko 22 sata, pronašla >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << njegovu dvogodišnju ćerku, zaključanu u parkiranom automobilu.
Sumnja se da je dete provelo u automobilu gotovo tri sata, dok je S. M. gledao utakmicu u kladionici, na drugom kraju ulice.
U saradnji sa Centrom za socijalni rad, devojčica je vraćena majci, a S. M, za kojim je, inače, bila raspisana sudska poternica, zadržan je do 48 sati i, uz krivičnu prijavu, biće priveden osnovnom javnom tužiocu u Novom Sadu.
Takođe, u skladu sa Zakonom o sprečavanju nasilja u porodici, policija je osumnjičenom izrekla obe hitne mere, privremeno udaljenje iz stana, zabranu prilaženja detetu i kontakta s njim.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.