Uhapšen Vranjanac koji je preklao svog komšiju

Izvor: JuznaSrbija.info, 21.Mar.2018, 11:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen Vranjanac koji je preklao svog komšiju

Kako su saopštili iz PU Niš, policija je uhapsila muškarca (N.C. 43) koji se sumnjiči da je u nedelju, u vranjskom selu Donje Trebešinje, nožem ubio 64-godišnjeg komšiju.

Osumnjičeni Nenad Cikotić pronađen je pronađen nakon trodnevne potrage i njemu je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti sproveden nadležnom tužiocu u Vranju..

Da podsetimo....

Mitića je, posle >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << svađe, ubio Nenad Cikotić, iz istog sela, rekao je "Fonetu" portparol Policijske uprave u Vranju Dragan Stamenković.

Ovaj događaj odigrao u nedelju 18. oktobra, nešto posle 15 časova, nakon kraće svađe.

Cikotić je u bekstvu i policija za njim intenzivno traga.

Uviđaj su izvršili zamenik višeg javnog tužioca u Vranju i pripadnici Policijske uprave Vranje.

Prema nezvaničnim informacijama, muškarac sa prebivalištem u Vranju, a boravištem u Donjem Trebešinju, nakon kraće rasprave prvo je ubo, a potom preklao svog komšiju, koji je pre toga pomilovao njegovog psa, prenosi OK radio.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

Uhapšen Vranjanac osumnjičen za ubistvo

Izvor: JužneVesti.com, 21.Mar.2018

Nakon trodnevne potrage, policija je uhapsila 43-godišnjeg muškarca koji se sumnjiči da je u nedelju, u vranjskom selu Trebešinje, nožem ubio 64-godišnjeg komšiju...Nema detalja gde je osumnjičeni Nenad C. pronađen, a iz policije samo navode da mu je zasad određeno zadržavanje do 48 sati,...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.