Uhapšen Bujanovčanin koji je naručio prenos 2 kg heroina iz Srbije u Švajcarsku

Izvor: JužneVesti.com, 16.Dec.2019, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen Bujanovčanin koji je naručio prenos 2 kg heroina iz Srbije u Švajcarsku

Vranjska policija, u saradnji sa švajcarskim kolegama, uhapsila je 31-godišnjeg Bujanovčanina zbog sumnje da je marta angažovao mladića iz Aranđelovca da mu prenese oko 2 kg heroina iz Srbije u Švajcarsku.

27-godišni D. B. koga je angažovao V. B. iz okoline Bujanovca, uhapšen je na granici Austrije i Švajcarske i kod njega je pronađena ova droga upakovana u 8 paketa, a švajcarska policija je, u saradnji sa srpskim kolegama, došla do imena naručioca i Bujanovčanin >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << je uhapšen.

Njemu se, kako je saopšteno iz policije, na teret stavlja krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, a nakon saslušanja u vranjskom Višem sudu, određen mu je pritvor do 30 dana.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.