UG Snaga juga: Odbacite one koji vas lažu u ime sistema

Izvor: juGmedia, 20.Apr.2016, 13:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UG Snaga juga: Odbacite one koji vas lažu u ime sistema

VRANJE – Udruženja građana „Snaga juga“ , koje na izbore nastupa u koaliciji sa Dveri i DSS, pozvalo je sugrađane da na izborima 24. aprila daju glas političkoj opciji s najrealnijim i najkonkretnijim programskim rešenjima.

Članovi ovog udruženja smatraju da su jedina lokalna koalicija koja je izašla sa konkretnim programom za >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << Vranje, koji je opisan u deset tačaka, a omogućavaju sistematsko rešavanje najakutnijih problema naših sugrađana, od brige za najugroženije , pa sve do brige o najstarijim sugrađanima.

“Pored korektnog i ostvarivog programa, sugrađane pozivamo da ocenjuju i ljude koji predstavljaju političke opcije u samom Vranju. Ponude ljudi koji su imali bezbroj prilika da svoje ideje pokažu i ostvare, a da nijednju priliku nisu iskoristili (oni koji čine SISTEM koji VAS LAŽE), ponude onih koji pred izbore obećavaju “kule I gradove”, ne poznajući ili namerno zanemarivajući ingerencije i moguićnosti lokalne samouprave, odbacite kao neozbiljne, i u nedelju glasajte za ljude koje poznajete, vaše prijatelje, komšije I rođake, za koje znate da su posteni, odgovorni, strucni i duboko moralni ljudi. Ubeđeni smo da ćete takve ljude pronaći na broju 6, u koaliciji Dveri-DSS-Snaga Juga” , navodi se u saopštenju udruženja grđana “Snaga juga”.

(kraj)mig

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.