U saobraćajkama u Vranjskoj Banji teško povređeni biciklista i pešak

Izvor: JužneVesti.com, 16.Sep.2019, 12:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U saobraćajkama u Vranjskoj Banji teško povređeni biciklista i pešak

Dve osobe teško su povređene u saobraćajkama koje su se dogodile na području Vranjske Banje tokom vikenda. U jednoj je povređen 72-godišnji biciklista, a u drugoj 49-godišnji pešak. Oni su prebačeni u Klinički centar u Nišu na dalje lečenje.

U petak oko 14 sati na raskrnici ulica 7. juli i Radničke žena je autom udarila starijeg biciklistu koji je teže povređen i prva pomoć pružena mu je u vranjskoj bolnici, odakle je prebačen u Niš.

Detalji >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << o tome kako je došlo do nezgode nisu poznati, a policija je potvrdila da je istraga u toku.

U drugoj nezgodi, u subotu u večernjim satima, povređen je pešak u Klisurici kod Vranjske Banje, koga je udario auto.

Iz policije kažu da je vozač pobegao sa mesta nezgode i za njim se traga.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.