Otkriven kamion pun migranata

Izvor: RTS, 04.Jun.2020, 09:12

Otkriven kamion pun migranata

Carinici su u saradnji sa policijom 3. juna na parkingu jedne vranjske kompanije, u tovaru parkiranog kamiona otkrili 13 migranata iz Avganistana.
Slučaj je otkriven kada su službenici carinske ispostave Vranje, na informaciju jedne špedicije, sproveli kontrolu parkiranog kamiona niških >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << registarskih oznaka koji je prevozio sunđer panele iz Grčke ka Srbiji. 

Iako se na kamionu nalazila carinska plomba Severne Makedonije koja nije bila oštećena, vozač je izrazio sumnju da se u tovarnom delu kamiona kojim je upravljao nalazi još nešto sem robe, saopštila je Uprava carina. 
Zahvaljujući brzoj reakciji carinika, grupa od 13 mladića iz Avganistana ubrzo je otkrivena, izvedena iz tovara robe na sigurno i predata policiji u dalju nadležnost.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na parkingu vranjske firme otkriven kamion pun migranata

Izvor: JužneVesti.com, 04.Jun.2020

U kamionu koji je stajao na parkingu jedne vranjske kompanije, carinici su zajedno sa policijom u tovaru otkrili 13 migranata iz Avganistana...Kako saopštavaju iz Uprave carine, slučaj je otkriven juče kada su carinici iz Vranja, nakon informacije koje su dobili iz jedne špedicije, rešili da obave...

Nastavak na JužneVesti.com...

Otkriven kamion pun migranata na parkingu firme u Vranju

Izvor: JuznaSrbija.info, 04.Jun.2020

Carinici su u saradnji sa policijom 3. juna 2020. godine na parkingu jedne vranjske kompanije, u tovaru parkiranog kamiona otkrili 13 migranata iz Avganistana...Slučaj je otkriven kada su službenici carinske ispostave Vranje, na informaciju jedne špedicije, sproveli kontrolu parkiranog kamiona niških ...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.