Izvor: JUGpress.com, 25.Jul.2019, 23:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U dvorištu porodične kuće u Vranju uhvaćen poskok

VRANJE

Otrovnica duga oko 70 centimetara pronađena je u dvorištu porodične kuće u Vranju u ulici Hadži Tominoj pored ogradnog zida, između kuće i ulice.

Komunalna policija je sa Vladicom Stankovićem iz Udruženja za zaštitu gmizavaca i životne sredine „Poskok“ iz Vladičinog Hana izašla na lice mesta nakon poziva porodice.

“Pošto ima puno dece  održao sam im malu edukaciju i >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << objasnio kako da se ponašaju u situacijama kada se zmija pojavi. Upozorio sam ih da ne smeju sami da dodiruju zmiju to je mnogo važno,  da se obrate starijima kako bi mi što pre reagovali i uhvatili gmizavca”, objašnjava Stanković.

Poskok je vraćen u prirodno stanište.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.