U Vranju stabilna situacija: Sve je manje pacijenata u kovid bolnicama

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Avg.2020, 11:44

U Vranju stabilna situacija: Sve je manje pacijenata u kovid bolnicama

Među hospitalizovanim nema dece

U četiri kovid bolnice u Vranju trenutno je hospitalizovano 45 pacijenata, od kojih je kod 13 laboratorijski potvrđen virus korona, što je manje u odnosu na jučeršnji dan kada je u bolnici bilo 49 pacijenata, od kojih je kod 21 potvrđen virus Covid 19, podaci su gradskog Štaba za vanredne situacije.

Kako su naveli na sajtu Grada Vranja, među hospitalizovanim nema >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dece, a sada je u kovid bolnicama slobodno 170 kreveta.

U poslednja 24 časa, na kućno lečenje otpušteno je 10 pacijenata. Tokom jučerašnjeg dana, u vranjskoj kovid ambulanti ATD obavljeno je 116 pregleda, od čega prvih pregleda 44, a kontrolnih 72.

Uzorkovana je krv kod 60 pacijenata i urađeno 71 rengenskih snimaka pluća.

Urađeno je i 49 brzih i 45 PCR testova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.