Izvor: JUGpress.com, 30.Apr.2021, 22:25

U Vranju registrovano 19 slučajeva infekcije, u Pčinjskom okrugu 48 pozitivnih

VRANJE

Prema poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije u Vranju, od 268 uzoraka iz Pčinjskog okruga, 48 je pozitivnih na korona virus.

Za razliku od poslednjeg preseka kada je Grad Vranje prvi put imao manje novozaraženih od ostalih mesta u okrugu, sada je situacija drugačija.

U Vranju je registrovano 19 slučajeva infekcije, Bujanovcu 10, Preševu šest, Surdulici >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << i Vladičinom Hanu po pet i Bosilegrada tri nova slučaja zaraze korona virusom.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Jablaničkom okrugu 37 novozaraženih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Maj.2021, 14:48

Prema poslednjim podacima Zavoda za javno zdravlje Leskovac, na teritoriji Jablaničkog okruga registrovano je 37 novih slučajeva zaraze virusom korona...U pitanju je 21 osoba sa teritorije Leskovca, po pet iz opština Vlasotince i Bojnik, četiri is opštine Lebane i po jedna iz opština Medveđa i...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.