U Vranju otvorena škola za fudbalske sudije

Izvor: JuznaSrbija.info, 09.Feb.2022, 21:42

U Vranju otvorena škola za fudbalske sudije

U Vranju je uz podršku Fudbalskog saveza Srbije (FSS), u organizaciji FS Pčinjskog okruga i Strukovne organizacije fudbalskih sudija 1. februara otvorena Škola suđenja koja se tradicionalno održava dva puta godišnje punih 7 godina.

Novim prolaznicima su se obratili predsednici poželvši im srećan početak kao i starije kolege sudije koje su im iznele svoja iskustva i prednosti koje ovaj poziv nosi.

Mladi Vranjanci koji bi se da okušaju kao fudbalske >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << sudije i jednog dana postanu poznati poput Miodraga Mažića i Srđana Jovanovića ili nekada čuvenog Zorana Petrovića, imaju priliku da i u Vranju pohađaju Školu suđenja u organizaciji Stručno strukovne organizacije sudija Fudbalskog saveza Pčinjskog okruga.

Škola će biti besplatna i omogućava svima koji imaju između 16 i 20 godina, devojčicama i dečacima tog uzrasta, da se prijave i pohađaju školu po čijem će okončanju dobiti diplome i sudijske trenerke.

Fudbalski savez Srbije i područni savez pozivaju kandidate da "postanu fudbalske sudije i ostvare svoje snove".-

Za najbolje polaznike koji će proći višenedeljnu teoretsku i praktičnu nastavu obezbeđene su diplome kao i sudijska oprema.

Iz Vranja i Surdulice, najpoznatiji delioci pravde na fudbalskim terenima Srbije, ali i na međunarodnoj sceni, bili su Jasmina Zafirović

koja nosi oznaku UEFA i sudila je više utakmica ženskih reprezentacija u Evropi. Sada sudi utakmice treće lige Srbije.

Ninoslav Spasić, koji je takođe bio internacionalac, sada je kontrolor suđenja na terenima druge i treće fudbalske lige Srbije.

Ukoliko i ti smatraš da si spreman ili spremna da postaneš deo sudijkog tima, ne oklevaj već se prijavi..!

Škola je besplatna, svako od polaznika škole na kraju dobija diplomu i trenerku.

Informacije na telefon: 061-423-0594
Pogledaj vesti o: Vranje,   Fudbal

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.