U Vranju manifestacija “Daj pedalu raku” kao podrška ženama koje se bore sa karcinomom dojke

Izvor: JužneVesti.com, 02.Okt.2020, 12:06

U Vranju manifestacija “Daj pedalu raku” kao podrška ženama koje se bore sa karcinomom dojke

Kako bi se podigla svest građana o važnosti preventivnih pregleda i zdravih stiova života i dala podrška ženama koje se bore sa rakom dojke, u Vranju će u subotu, 3. oktobra od 12 sati u Ulici Kralja Milana biti održana manifestacija “Daj pedalu raku 2020” u kojoj će učesnici voziti bicikle, rolere i trotinete.

Organizatori pozivaju ljude da se priključe manifestaciji i daju podršku ženama koje se, kako navode, u veoma teškim uslovima za onkološke pacijente >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << izazvanim kovid pandemijom, bore sa rakom dojke.

Učesnici će krenuti u vožnju, poštujući sve preventivne mere, pravila distance i korišćenja zaštitnih maski. Voziće se Ulicom Kralja Milana koja će u terminu od 11:30 do 13 sati biti zatvorena za saobraćaj - navode organizatori.

Manifestaciju već 6 godina organizuje Ženski centar “Milica” iz Vrnjačke Banje u znak podrške ženama koje se bore sa rakom dojke.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.