U Nišu, Vranju i Leskovcu 19 novozaraženih

Izvor: JužneVesti.com, 04.Avg.2021, 11:26

U Nišu, Vranju i Leskovcu 19 novozaraženih

Od 197 testiranih u Nišu, 12 je pozitivno na kovid, pokazuju poslednji podaci niškog Doma zdravlja. U Pčinjskom okrugu je petoro novozaraženih, dok su u Jablaničkom dva pacijenta juče imala pozitivan rezultat.

U Nišu se u kovid ambulantu juče javilo 337 pacijenata, prvi put sa simptomima koji mogu da ukažu na koronu javilo se njih 104, dok je 233 došlo zbog kontrole.

Lekari Službe za radiološku dijagnostiku obavili su 16 radiografija pluća, dok je Služba >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << za laboratorijsku dijagnostiku odradila 155 laboratorijskih analiza – saopštavaju iz Doma zdravlja.

U Pčinjskom okrugu testirano od 252 pacijenta, pet uzoraka bilo je pozitivno na virus korona - 3 iz Vranja i po jedan iz Surdulice i Preševa.

Kako je saopšteno iz leskovačkog Zavoda za javno zdravlje, na kovid je u Jablaničkom okrugu testirano 197 osoba i pozitivan nalaz imala su dva pacijenta, po jedan iz Medveđe i Crne Trave.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Ukupno 35 novozaraženih koronom u Nišu, Vranju i Leskovcu

Izvor: JužneVesti.com, 05.Avg.2021, 10:07

Od 208 testiranih u Nišu, 20 je pozitivno na kovid, poslednji su podaci niškog Doma zdravlja. U Pčinjskom okrugu je 11 novozaraženih, dok je u Jablaničkom četvoro dobilo pozitivan rezultat...U niške kovid ambulante juče se javilo 375 pacijenata - 125 prvi put sa simptomima koji mogu ukazivati...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.