Trijumf Srbije u izvanrednoj atmosferi u Vranju

Izvor: OkRadio.rs, 07.Jul.2022, 18:07

Trijumf Srbije u izvanrednoj atmosferi u Vranju

Ženska kadetska reprezentacija Srbije ostvarila je maksimalan trijumf prvog dana takmičenja na Balkanskom prvenstvu 2022, koje je danas počelo u Vranju. Srbija je večeras u dvorani Vranje, u 1. kolu A grupe savladala Moldaviju sa 3:0, po setovima 25:9, 25:12 i 25:7, posle 54 minuta igre. U izvanrednoj atmosferi, pred više od 1000 ljubitelja odbojke u Vranju, izabranice Mirjane Musulin su ostvarile očekivanu pobedu protiv simpatičnih devojčica iz Moldavije.
Pogledaj vesti o: Odbojka

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

LOŠE JE POČELO: Srbija PORAŽENA na startu Evrobasketa!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2022, 16:31

Pad u neizvesnoj završnici...Mlada ženska košarkaška reprezentacija Srbije do 20 godina, loše je otpočela borbu na Evropskom prvenstvu. Naše devojke poražene su od Letonije u prvom kolu grupne faze u Šopronu. Letonija je slavila u neizvesnoj završnici rezultatom 65:64...Izabranice Bojana Jankovića...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.