Treće poluvreme meča u Surdulici - Recko na marš, džukelo! odgovara teškim optužbama!

Izvor: Sportske.net, 23.Okt.2018, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Treće poluvreme" meča u Surdulici - Recko na "marš, džukelo!" odgovara teškim optužbama!

Biće posla za članove Disciplinske komisije FS Srbije nakon najnovijih izjava trenera Dinama iz Vranja.

Odloženu kup utakmicu sa Crvenom zvezdom trener Dinama iz Vranja morao je da odgleda sa tribina, u društvu čelnika beogradskog kluba, a razlog je bila suspenzija koja mu je izrečena zbog "verbalnog delikta".

Tek što se vratio na klupu Dinama >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i 80 minuta vodio svoj tim u duelu sa OFK Bačkom Antić je ponovo poslat na tribine, a svojim izjavama posle utakmice još jednom će naterati Disciplinsku komisiju da interveniše.

"Sudije su nas pokrale! Ovo je bila klasična pljačka! Kako je moguće da su utakmicu sa OFK Bačkom sudile pomoćne sudije iz Bačke i Vršca, prvi sudija iz Novog Sada? To bi isto bilo kao kad bi Dinamu sudio arbitar iz Leskovca i Vranja", rekao je Antić, a prenosi "Žurnal".

Ovakve izjave usledile su nakon remija Dinama i OFK Bačke u Surdulici (1:1) u meču 12. kola Super lige Srbije čiju je završnicu popularni "Recko" odgledao sa tribina.

"Pomoćni sudija se ponašao krajnje neprofesionalno, na moje pitanje zašto svira svaki dodir i da li je moguće da je svirao faul, odgovorio mi je 'Marš, džukelo!' To je bruka i sramota za sudijsku organizaciju", poručuje trener Dinama.

Kako navodi Antić, utakmica u Surdulici pokazala je da neko želi da uništi Dinamo.

"Neko je očigledno ovo uradio sa lošom namerom, jer želi da uništi Dinamo! Žalosno je kako su sudili, i to ne samo u ovim već i u prethodnim utakmicama. Tako da je pravo čudo što imamo i ovoliko bodova, s obzirom na katastrofalno suđenje", zaključak je Dragana Antića.

Videćemo hoće li na najnovije izjave trenera Dinama reagovati Disciplinska komisija koja je nedavno Dragana Antića kaznila sa 100.000 dinara i zabranom vođenja ekipe na jednoj utakmici. Suspenziju je odradio u Kup susretu sa Crvenom zvezdom.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Recko u klinču sa SUDIJAMA: Pale TEŠKE REČI

Izvor: OkRadio.rs, 23.Okt.2018

Vranje - Dragan Antić Recko ogorčen je na suđenje tokom poslednje prvenstvene utakmice Dinama, a tokom meča ušao je u konflikt sa jednim od arbitara. Dinamo je u Surdulici osvojio bod nakon remija sa ekipom Bačke (1:1), a Antić je i ovoga puta imao ozbiljne primedbe na suđenje.   Trener...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.