Testovi za malu maturu krenuli ka Vranju u pratnji POLICIJE

Izvor: OkRadio.rs, 22.Jun.2021, 11:48

Testovi za malu maturu krenuli ka Vranju u pratnji POLICIJE

Testovi za malu maturu su krenuli jutros ka Leskovcu i Vranju u pratnji policije, a roditelji i učenici treba da budu opušteni, jer su testovi lakši od probnog koji je održan u aprilu i svi svršeni osmaci će biti upisani, rekao je danas ministar prosvete Branko Ružić. - Testovi su strukturirani u skladu sa uslovima u kojima se odvijao proces obrazovanja, sa većim brojem takozvanih zatvorenih pitanja sa ponuđenim odgovorima, što olakšava deci.   Sigurno je da će završni testovi biti lakši u odnosu na probni održan 9. i 10. aprila, ali je najvažnije da deca budu opuštena i puste znanju na volju.    Uveren...

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sutra završni ispit iz srpskog jezika, ministar kaže: Roditelji ne brinite, svi će biti upisani

Izvor: Radio 021, 22.Jun.2021

Testovi za malu maturu su krenuli jutros ka Leskovcu i Vranju u pratnji policije, a roditelji i učenici treba da budu opušteni, jer su testovi lakši od probnog i svi svršeni osmaci će biti upisani.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.