Tajno otvorio KAFANU, pa poslat u SAMOIZOLACIJU

Izvor: OkRadio.rs, 03.Apr.2020, 12:35

Tajno otvorio KAFANU, pa poslat u SAMOIZOLACIJU

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Bujanovcu uhapsili su E.S. (32) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nepostupanje po zdravstvenim propisima za vreme epidemije. Policija ga je zatekla u njegovom ugostiteljskom objektu, čime je prekršio meru zabrane rada ugostiteljskih  objekata u vreme vanrednog stanja.   Takođe, u objektu  je zatečeno i nekoliko građana.    Osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu, priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Vranju.    Sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Bujanovcu odredila mu je meru zabrane napuštanja stana.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HAPŠENJE U BUJANOVCU: Prekršio meru zabrane rada ugostiteljskih objekata

Izvor: Kurir, 03.Apr.2020

Prekršio meru zabrane rada ugostiteljskih objekata u vreme vanrednog stanja.

Nastavak na Kurir...

Uhapšen zbog nasilja u porodici i ugrožavanja sigurnosti

Izvor: Bor030.net, 03.Apr.2020

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Knjaževcu uhapsili su N.B. (1962) iz okoline Knjaževca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela nasilje u porodici i ugrožavanje sigurnosti. On se sumnjiči da je pretio bivšoj nevenčanoj supruzi, kao i da ju je više puta udario....

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.