TRUDNICI (34) IZ VRANJA SE POGORŠALO STANJE! Prebačena na intezivnu u KC Niš i STAVLJENA NA RESPIRATOR!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jul.2020, 11:43

TRUDNICI (34) IZ VRANJA SE POGORŠALO STANJE! Prebačena na intezivnu u KC Niš i STAVLJENA NA RESPIRATOR!

Što se tiče treće trudnice iz Kuršumlije, ona je, prema njegovim rečima, dobro.

Tridesetčetvorogodišnja Vranjanka, u šestom mesecu trudnoće, prebačena je noćas sa Klinike za pulmologiju na Kliniku za anesteziju i intenzivnu negu KC Niš jer joj se stanje pogoršalo.

- Zbog promene zdravstvenog stanja, žena koja je bila na kiseoničkog potpori je prebačena na odeljenje intenzivne nege Klinike za anesteziju i intenzivnu terapiju i priključena na respirator >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - saopštio je Nikola Marković, portparol Kliničkog centra.

On je kazao da je dvadesetsedmogodišnja trudnica iz okoline Niša, koja je u najtežem zdravstvenom stanju, stabilno ali i dalje teško.

- Ona je na respiratoru, plod je vitalan, njeno stanje neprestano prati konzilijum lekara. Cilj je da plod napuni 32 nedelju kako bi se izvršio porođaj ako to bude neophodno - kazao je Marković.

- Radi se o dvadesetšestogodišnjoj ženi kod koje je takođe potvrđen korona virus. Ona je potpuno stabilna, kod nje nije bila potrebna ni kiseonička terapija - rekao je Marković.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.