TEŠKA NESREĆA kod Vranja, povređena 23 VOJNIKA

Izvor: Mondo, 25.Jul.2019, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEŠKA NESREĆA kod Vranja, povređena 23 VOJNIKA

Kod brda Pržar iznad Vranja prevrnuo se vojni autobus iznad provalije, a 23 vojnika su povređena. Ministarstvo odbrane: Svi su van životne opasnosti.

Foto: MONDO/Mario Milojević - ilustracija

Saobraćajna nezgoda se dogodila na krivini puta, kada se autobus, koji je prevozio 23 pripadnika Vojske Srbije, vraćao iz baze.

Vojnici su zadobili teže i lakše povrede.

STRAŠAN SUDAR:Tri >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << žene mrtve, momak teško povređen FOTO

Ministarstvo odbrane saopštilo je da se autobus privatnog prevoznika u kome je bilo 23 pripadnika 21. bataljona veze Kopnene vojske koji su se vraćali sa redovnog zadatka, danas oko 13,30 časova iz do sada nepoznatih razloga prevrnuo u blizini brda Pržar kod Vranja.

Pripadnici Vojske Srbije koji su bili u autobusu prevezeni su u Zdravstveni centar Vranje gde se obavljaju lekarski pregledi i pruža potrebna medicinska pomoć povređenima.

Svi povređeni su van životne opasnosti.

Na lice mesta izašli su nadležni istražni organi, uviđaj je u toku.


Izbegnuta je velika nesreća jer je ispod na ovoj deonici puta provalija, a teren je vrlo specifičan zbog čega je 10 vozila hitne moralo da interveniše.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.